Hvad er din hjemmesides SEO score?

Cases - Linkbuilding cases fra Linkkongen
Kurv 0

Cases

Linkbuilding case 5: Alle ord #1 med 40.080 søgninger / måned = ca. 12.000 besøgende

Så blev det tid til linkbuilding case #5.  Denne gang har vi fået 19 søgeord til at ligge #1 på Google.dk, hvor der til sammen er 40.080 søgninger pr. måned!  En tommelfinger-regel siger, at hvis man ligger nummer 1 på Google, så kan man regne med at man ca. får 30% af de der har søgt klikker sig ind på din hjemmeside.  Det betyder at vores kunde i dette tilfælde som minimum modtager 12.000 besøgende hver evig eneste måned!  En normal hjemmeside har en konverterings-rate på ca. 2-3 %. Så hvis vi tager og regner med 2% så vil kunden...

Read more →


Linkbuilding case #4: 12 søgeord i top 5 med 119.190 søgninger/måned

Udover at tilbyde links fra danske .dk domæner tilbyder vi også links fra en lang række andre lande så som: Sverige, Tyskland, Norge, Holland etc.  I denne case skulle kunden bruge links fra .se domæner med høj trust og det fik han.  Her ses resultatet efter nogle måneders samarbejde.  Indtil videre har vi fået 12 ud af 50 søgeord i top 5 og her har søgeordene til sammen en månedlig søgevolumen på over 100.000!  Tag et kig på billedet herunder - skal vi også booste din forretning i Sverige? Tag kontakt til os i dag.

Read more →


Linkbuilding case #3: Tag skridtet fra #5 til top 3 på under 1 uge

Hvad gør man når man ligger nr. 5 på et søgeord med OK konkurrence og 1900 månedlige søgninger?  Man tager selvfølgelig fat i Linkkongen og får ét stk. Konge-link i form af et redaktionel link fra vores netværk af store danske nyheds-medier.  Billedet herunder taler for sig selv og ja... det var ét link og under én uge der skulle til i denne case:

Read more →


Linkbuilding case #2: Samlet 359.900 søgninger / måned og alle ord i top 4!

En af vores faste og tilfredse kunder er RIGTIG glad disse dage og det er der ikke noget at se til, når man ser det antal søgninger her kombineret med, hvordan de ligger placeret (top 4 på alle ordene) Et billede siger mere end 1000 ord, så vi går direkte til sagen her: Skal vi også hjælpe dig med at få mere trafik ind til din hjemmeside = flere potentielle kunder? Hop til forsiden og se de links vi tilbyder her.

Read more →


Linkbuilding case #1 fra Linkkongen

SEO og linkbuilding handler om resultater og hvilken bedre måde at fremvise resultater på end ved at fremvise nogle cases fra kunder der har prøvet vores links og oplevet fremgang.  Denne case er den første af mange som vi vil dele med jer læsere her på bloggen. I denne case vil vi tage udgangspunkt i en kunde der lever af at få kunder via sin hjemmeside.  Kunden havde i forvejen optimeret hjemmesiden så det hele spillede on-site med titler, beskrivelse, tekster, billeder, hastighed etc.  Kunden havde også forsøgt sig med linkbuilding af flere omgange og det havde også virket lidt...

Read more →

Liquid error: Could not find asset snippets/rw-js.liquid